Wilt u een sieraad laten maken? Bent u op zoek naar een mooi en handgemaakt sieraad? Sieraden op maat naar uw wens en idee. Laat een sieraad maken voor jullie huwelijk, als mooi cadeau, als bedankje, voor een geboorte, of misschien zomaar omdat u erg goede vrienden bent en jullie band wilt vereeuwigen in een mooi sieraad. In samenspraak met u ontwerp ik persoonlijke en exclusieve sieraden die perfect bij uw wensen en smaak passen. Als vakvrouw kan ik u veel mogelijkheden bieden: goud of zilver of misschien een mooie combinatie. Een ring, een hanger, een paar mooie oorbellen, een armband of misschien een bijzonder collier. Ik kan de sieraden voorzien van een mooie diamant of een andere bijzondere edelsteen en ik kan voor u ook graveerwerk uitvoeren. Zo heeft u alles onder één dak, van idee tot eindproduct. Bekijk hieronder wat u kunt verwachten als u door mij een sieraad wilt laten maken.

IN 5 STAPPEN UW EIGEN SIERAAD

STAP 1 - PERSOONLIJK GESPREK

Voor het aannemen van een opdracht plan ik graag een persoonlijke ontmoeting of een kennismakingsgesprek. Uw persoonlijke wensen, ideeën en mogelijkheden brengen we samen in kaart. Op basis hiervan ga ik voor u aan de slag.

Wilt u meer weten?

STAP 1 - PERSOONLIJK GESPREK

STAP 2 - ONTWERPFASE

Na ons persoonlijke gesprek, zal ik de ideeën waar we samen op zijn gekomen voor u uitwerken in schetsen en tekeningen. Het ontwerp is op basis van een schets en een beschrijving van het sieraad met de materialen waaruit het sieraad gemaakt zal worden. Op deze manier krijgt u echt een uniek sieraad wat niemand anders heeft en weet u precies wat het plan is. Het is uniek en 100% maatwerk!

Wilt u ook iets unieks?

STAP 2 - ONTWERPFASE

STAP 3 - OFFERTE FASE

Nadat ik u de schetsen heb laten zien of doorgestuurd heb, zal ik deze met u bespreken en een prijsindicatie afgeven van de materialen en vervaardiging. Na uw akkoord reken ik een aanbetaling van 40% van het totale bedrag. Na ontvangst van de aanbetaling, ga ik aan de slag met de productiefase.

Wilt u ook een persoonlijk sieraad?

STAP 3 - OFFERTE FASE

STAP 4 - PRODUCTIEFASE

Nadat u het ontwerp heeft goedgekeurd, zal ik de productiefase vastleggen door middel van foto’s en uw gewenste sieraad met veel liefde voor u maken. Zo heeft u nadien een mooie herinnering aan het maakproces van uw persoonlijk ontworpen sieraad.

Wilt u ook een sieraad met een verhaal?

STAP 4 - PRODUCTIEFASE

STAP 5 - DE ONTHULLING

Wanneer uw sieraad klaar is, maken we opnieuw een persoonlijke afspraak. U krijgt van mij in detail uitleg over het sieraad en we gaan het uiteraard passen indien het voor uzelf is. Ik maak de eindafrekening op, waarna u het sieraad direct meekrijgt nadat u de laatste 60% hebt betaald via bankoverboeking of PIN.

Zullen we samen aan de slag gaan?

STAP 5 - DE ONTHULLING

BESPREEK DE MOGELIJKHEDEN