Ik werk voor zowel particuliere opdrachtgevers als voor zakelijke opdrachtgevers. Het maakt dus niet uit of u voor uzelf een sieraad wilt laten maken of dat u mij wil inhuren voor uw bedrijf om voor uw klanten sieraden te laten maken. Neem dus gerust contact met mij op.
Jazeker! Voor het aannemen van een opdracht plan ik graag een persoonlijke ontmoeting of een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend. Uw persoonlijke wensen, ideeën en mogelijkheden brengen we samen in kaart. Op basis van het gekozen ontwerp kom ik bij u terug met een voorstel en plan van aanpak.
Ik ben gediplomeerd goudsmid. Een goudsmid is een metaalbewerker in het vervaardigen van juwelen en andere sier- en kunstvoorwerpen van edele metalen, zoals goud, zilver, platina en palladium.

Dit is zeker mogelijk! Ik ben gediplomeerd diamantzetter en heb voor dit vak een opleiding aan de prestigieuze Alexandre Diamand Setting School in Antwerpen met succes afgerond. Ik ben daarmee als diamantzetter gespecialiseerd in het vastzetten van diamanten in edelmetaal.
Ik heb een opleiding tot graveur gevolgd en kan sieraden voorzien van teksten, iconen en ander graveerwerk. Dus een gravuren in uw sieraad is zeker mogelijk. Hiermee kan ik sieraden personaliseren
Dat is zeker mogelijk! Ik kan oud goud gebruiken om nieuwe sieraden te maken of aan te passen naar een nieuw juweel of een beter passend juweel.