Ik ben Kelly Donck een meestergoudsmid in hart en nieren en doe dit beroep met veel passie voor het vak. Soms wordt ik ook wel als vakidioot bestempelt. Op 8 jarige leeftijd had ik al besloten dat goudsmid mijn beroep zou worden. In 2017 kon ik dit gaan realiseren op de vakschool Schoonhoven. Ik heb daar mijn opleiding tot meestergoudsmid in 2019 met succes afgerond. Deze school is een autoriteit op het gebied van goudsmeden. Hier heb ik alles geleerd om het ambacht uit te voeren voor het repareren, vermaken, vervaardigen en ontwerpen van sieraden.

Tevens heb ik de opleiding tot edelsteenkundige gevolgd en met succes afgerond met een diploma van de DGI (Dutch Gemonologie Institute). Daarna heb ik in 2022 een opleiding gevolgd en met succes afgerond tot diamantzetter aan de Alexandre Diamant Setting School in Antwerpen. Hier ben ik opgeleid om alle soorten en maten stenen te zetten en met de hand te graven met behulp van een microscoop.

Al mijn sieraden, reparaties en /of aanpassingen van sieraden, ontwerpen van trouwringen, as-verwerking, vingerafdrukken, het zetten van stenen, gravures en rijgwerk worden in mijn eigen atelier gedaan. Door met ambachtelijke gereedschappen te werken in combinatie met hedendaagse technieken zijn er eindeloos veel mogelijkheden voor het maken of vermaken van uw sieraden.