Gedenksieraad laten maken

Bent u jaren lang samen geweest en valt uw geliefde weg of valt er een dierbare weg? Dan kan ik me goed voorstellen dat u een blijvende herinnering bij u wilt dragen speciaal van die persoon. Heeft u een sieraad dat van een familielid of andere geliefde is geweest, maar is dit niet meer draagbaar of niet helemaal uw stijl? Dan vragen mensen zich vaak af wat zij kunnen doen met zijn of haar sieraad.

Mensen vragen mij vaak om mee te denken en om er iets bijzonders mee te doen of van te maken. Dit kan echt van alles zijn, van het op maat maken, het repareren of herstellen van het sieraad, het controleren van de zettingen of er een compleet nieuw ontwerp van maken wat wel bij u past en draagbaar is. U zult versteld staan wat mijn mogelijkheden zijn om een sieraad te vervaardigen, zonder dat de emotie verloren gaat. Maar ook indien u een gedenksieraad wil zonder het verwerken van andere sieraden is dit mogelijk. Ik zal samen met u gaan zitten om een persoonlijk ontwerp te realiseren waar u zich goed bij voelt. Dit kan een sieraad zijn met of zonder gravures, met of zonder as. Bijna alles is mogelijk.

Het belangrijkste is dat u een fijn gevoel heeft bij het sieraad en dat u (als u wilt) ook betrokken kan zijn bij het creatieproces van het sieraad. Dat geeft het een extra betekenis. Ik heb alle kennis en vaardigheden in huis om dit allemaal zelf te doen. Dus maak samen met mij een tastbare herinnering die u voor altijd kan dragen, speciaal voor en met u ontworpen. Zodat uw dierbare persoon of herinnering altijd een beetje bij u blijft. Mocht u niet echt van de sieraden zijn maar draagt u wel altijd een horloge (of heeft u er eentje mogen erven?) dan zijn er zeker ook mogelijkheden voor het plaatsten van een persoonlijke gravure op het horloge die alleen voor u zichtbaar is.

Bekijk voorbeelden op de inspiratie pagina.