Welkom op mijn website. Mijn naam is Kelly Donck. Ik ben meestergoudsmid, edelsteenkundige, diamantzetter en graveur. Ik bedenk, ontwerp, maak en repareer sieraden. Wil je meer over mij weten, neem dan eens een kijkje op deze pagina.

Heeft u een idee voor een mooi sieraad of bent u op zoek naar gewoon een cadeau, als een bedankje, een sieraad voor uw huwelijk of een ring hopende dat zij/hij “ja” zegt ? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Graag help ik u met de realisatie hiervan. Ik ga dan samen met u kijken naar de mogelijkheden, het draagcomfort en de eventuele emotionele betekenis van het sieraad. Hierbij houd ik rekening met wat er mogelijk is binnen uw budget. Verder is het mogelijk oud goud te verwerken of eventueel als betaalmiddel te gebruiken. In de meeste gevallen kunnen edelstenen en diamanten ook hergebruikt worden in uw nieuwe sieraad. Zo kan ik deze edelstenen een nieuw leven inblazen door ze in een “nieuw jasje” te steken of eventueel opnieuw te laten polijsten. Voor het bespreken van een idee plan ik graag een gratis en vrijblijvende persoonlijke kennismaking met u in.

De onthulling van een speciaal gemaakt sieraad is een bijzonder moment waar ik nog altijd intens van geniet. Mijn doel is een speciale ervaring voor u te creëren, waar u met plezier aan terugdenkt als u naar uw sieraad kijkt.